Thursday, April 8, 2010

Γιατί μου Believe…

Όταν ι ήταν ορίζονται εκτός από δουλειά μου τον Ιανουάριο του 2009, ήταν το αποκορύφωμα των γεγονότων που είχε πάει πίσω δύο χρόνια. Για μια μικρή αιωνιότητα, φάνηκε ότι ύφεσης ήταν εδώ να παραμείνουν στην Michigan όπου κατοικώ. Το Global δημοσιονομικής διαχείρισης κρίσεων, ή ΕΚΚ χτυπήσει στα μέσα του 2008, καταστρέφοντας πρόσβασης σε πιστώσεις και ξεκινώντας μια χιονοδρομική σπείρα που συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Μέχρι σήμερα, οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι σύντομη περίπου 16 εκατομμύρια αξιοπρεπής εργασία των πληρωμών, ενώ το 1% εξακολουθεί να συσσωρεύονται πλούτου με dizzying ταχύτητα. Εν τω μεταξύ, έχω των ανέργων με καμία προοπτική λήψη μισθωμένων έτσι κι αλλιώς ποτέ ξανά. Αν δεν κάνω εκκίνηση τη δική μου επιχείρηση, μου προοπτικές, όσον αφορά αυτό τον κόσμο, είναι αρκετά ζοφερή. Ακόμη και αν εγώ διαχείριση για να ξεκινήσετε μια επιχείρηση, λήψη πιστώσεων για τη χρηματοδότηση τις πιο βασικές πράξεις μέχρι στρέφομαι κέρδος είναι επίσης λεπτός None. Αυτό σαν το εξουσίες που θα (επιχειρήσεων και κυβέρνηση) γνωρίζετε τα μέσα για τη δημιουργία θέσεων εργασίας και θα έκαναν το ακριβώς το αντίθετο.

Αρκετούς μήνες σε ανεργία μου, μου διάθεση επιδεινωθεί σε κατάθλιψη. Παρόλο που μου excelling στο σχολείο, όπως μου εργαζόταν σε φινίρισμα μου βαθμό διαχείρισης, το φάντασμα της ανεργίας ήταν μια σταθερή συνοδείας. Για μερικούς μήνες, ήταν φάρμακα να ανακουφίσουν συμπτώματα κατάθλιψης.

Μου πνευματική κατάσταση επίσης ήταν ολέθριες και εγώ καταπολέμηση καταπίεση, την οργή, μίσος και αυτορ καταστροφής. Έχοντας μια οικογένεια, ένα μεγάλο δώρο από τον Θεό, έγινε μια μεγάλη επιβάρυνση σε μια νύχτα. Αγαπητέ αναγνώστη, εκτός εάν αντιμετωπίσατε το συντριπτικό βάρος της ανεργίας και της καταπίεσης από τον εχθρό, πιθανώς δεν είναι δυνατό να καταλαβαίνετε τι σημαίνει. Αυτό δεν είναι κάτι που θα ήθελα σχετικά μου χειρότερος εχθρός εάν θα έπρεπε. Αισθάνθηκα προδομένοι, χρησιμοποιούνται, βιάζονται και εγκαταλείπονται από τον Ιησού. Ήξερα, επίσης, αυτά τα αισθήματα δεν ήταν εκείνου που μου και να μεταδίδονται καθώς και το πολύτιμο αίμα του στον Σταυρό για μένα. Όπως βλέπετε, δεν πρόκειται για κάτι τόσο μικρής κλίμακας ως errant πλυντήριο, αλλά τη ζωή και την επιβίωσή της πατέρας δύο παιδιών, ο σύζυγος και γιος. Αισθάνθηκα πραγματικά και πραγματικά μου τη ζωή ήταν κατά τη διάρκεια. Εγώ θα χρησιμοποιηθούν και γίνεται κατάχρηση και εκτίναξης από την κοινωνία. Δεν σε αντίθεση με τα εργαλεία μου έχετε διαπραγμάτευση να Sears για δημιουργία νέων. Αυτό επιβεβαιώθηκε για μένα όταν έμαθα ότι μου πρώην εργοδότης μισθωμένων κάποιος νεότερος από εμένα έξι μήνες μετά την ι ήταν ορίζονται απενεργοποίηση.

Προσπαθώ να φροντίσουμε για μια οικογένεια και να κάνετε τις υποχρεώσεις μου. Σύμφωνα με την ευημερία ή "να πω, λάβουν" ευαγγέλιο, είναι απλώς ότι δεν έχω αρκετή πίστη. Ωστόσο, ξέρω ότι ο Ιησούς να προσέξουμε μας σύμφωνα με το θέλημά του, φυσικά. Θα να αναρωτιέμαι πόσο πίστη μία υποτίθεται πρέπει να μόνο να έχουν μια θέση εργασίας. Το συμπέρασμα πρέπει να είναι ότι, αν ήταν θέλημά του να έχουμε μία δουλειά, θα είχα μια εργασία. Έτσι θα πρέπει να δεν αποτελεί έκπληξη για οποιονδήποτε ότι αυτό συγγραφέα ήταν δίπλα από τον εαυτό, επειδή σε τελική ανάλυση, δεν θα έπρεπε όλοι όσοι ήταν Χριστιανός που χρειάζονται μια εργασία έχουν μια θέση εργασίας; Ήμουν απελπιστική για απαντήσεις και προσευχήθηκε για το θέμα αυτό, αναρωτιέμαι τι θα μπορούσε να είναι η απάντηση.

Θα ρίχνουν μακριά ορισμένες σκουπίδια και βρέθηκε ένα αντίγραφο του Left Behind από Tim LaHaye και Jerry Jenkins. Για να είμαστε απολύτως ειλικρινείς θα είχε συμφέρον στο να προβλέψουμε στο παρελθόν, αλλά είχε εγκρίνει μια προβολή preterist προς αυτό, όπως τα χρόνια που πέρασε.

Μου είχε περιθωριοποιηθεί ο Θεός σε τέτοιο βαθμό που αυτό εργάστηκε στο κεφάλι μου. Σας scoffed σε pre-tribulation προβολής που αυτή μυθιστόρημα αγκάλιασε και δίδαξε. Ό, τι ο κύριος υποχρεώνουν να κάνω ήταν να Σηκώστε το βιβλίο αυτό και να λάβει αυτό το διαμέρισμα. Παρόλο που ήμουν πολύ livid σε αυτόν για τις Παρατηρούμενος αδικίες μου, είχα ακόμη την κρατά να υπακούσουμε σ ' αυτόν. Το βιβλίο Σάβ σε μας ράφι για περίπου μια εβδομάδα και κατά τη διάρκεια μιας σχετικά ήσυχη το Σαββατοκύριακο, βαριεστημένος και ίσως λίγο ενδιαφέροντα, άρχισα ανάγνωση. Χρειάστηκαν μου λιγότερο από μια μέρα να διαβάζουν και να κατανοήσουμε αυτό που ήταν σχετικά με αυτό το βιβλίο. Μεμονωμένα, αυτό δεν μου παρέχει απαντήσεις, αλλά ήταν μια πύλη για να ξεκινήσει έρευνα την όλη ιδέα της ορισμένες "rapture".

Εκείνο που θεωρώ ήταν μια τοποθεσία που εξηγείται γιατί αυτά που συνέβαιναν ήταν τόσο. Υπήρχαν γραφήματα, συζητήσεις και τα άρθρα που εξηγούν ότι αυτός ο κόσμος κλάσης προς απόφαση. Για να γίνει αυτό, αυτό σήμαινε ότι η οικονομία των ΗΠΑ, ένας κινητήρας της ευημερίας για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα (σε μου περιορισμένο χρονικό διάστημα) ήταν να εξαλειφθούν για να ελευθερώσουν για μια νέα παγκόσμια δύναμη να βγει. Οι συντάκτες αντίγραφα αυτό με το Βίβλος. Το σημαντικότερο, βρήκα ότι ο Ιησούς ήταν απόλυτα μόλις, αθώα και ακόμη αφήνει εμάς να κάνουμε επιλογές στο να προσκυνήσω σ ' αυτόν ή όχι. Επειδή ο άνθρωπος είχε δώσει τον κανόνα του πλανήτη μας με το κακό, που έγινε τον Θεό αυτού του κόσμου και έχει συστηματική καταστροφή έκτοτε. Μέσα από τα τρία πόδια σκαμνάκι στη σάρκα, εξέγερση και ο ενάγοντα, τη ζωή μας είναι μια σκιά από ό, τι είχαν μία φορά. Το ΕΚΚ ήταν το άμεσο αποτέλεσμα της περιφρόνηση του ανθρώπου του κυρίου τρόπο για χάρη του τρόπο του ανθρώπου.

Πολλοί άνθρωποι που αυτοαποκαλούνται χριστιανών είναι προσβεβλημένος, όταν είπε ότι υπάρχει κάτι τέτοιο ως καλού και του κακού. Δεν τους αρέσει να ακούμε για τον Σατανά, ή να προβλέψουμε, ή ότι ο Ιησούς πρόκειται να καταργήσετε εκκλησία του για ένα χρονικό διάστημα από αυτή την γη. Πολλοί είναι τόσο να engrossed στο δικό τους συνήθειες ότι μόνο θέλετε να διαβάσετε τα ανθηρές τμήματα και δεν θα αναγνωρίσει την τιμή της αμαρτίας, ή η τιμή που καταβλήθηκε ο Ιησούς για μας. Στις περισσότερες, πρόκειται να εκκλησία είναι περίπου δρέπουμε ευλογίες, παρά το γεγονός ότι το αντίθετο αληθεύει απόλυτα ως Χριστιανός. Σας θα είναι ειρωνεύτηκε από φίλους και συγγενείς για ολοκληρωμένη τι είναι η αλήθεια. Θα είναι χαρακτηρισμένη μισαλλόδοξων, closed-minded, exclusivist, φονταμενταλιστικές και shunned για κήρυγμα την αλήθεια. Έχετε ήδη είπα για να σταματήσετε κήρυγμα και απλώς να προσευχηθώ, παρόλο που η Βίβλος λέει σαφώς ότι εμείς πρέπει να κηρύττω το ευαγγέλιο σε κάθε πλάσμα (Mark 16: 15). Έχετε το έκανα στο blog μου (βέβαια, είναι σχετικά με τον καθορισμό πράγματα) και στο λογαριασμό μου Facebook (οι Ιησού και το δόγμα του ήχου είναι πολύ πιο σημαντικό από αυτό που έκανε με τους φίλους σας).

Θα ήθελα να υπενθυμίσω σε όλους ότι είμαι πολύ απλών Χριστιανός. Υπάρχει χωρίς τίτλο μπροστά από το όνομά μου εκτός από Mister και δεν επίθημα εκτός από την τρίτη. Με κανένα τρόπο ή μορφή θα μπορούσε να μου ονομάζεται ένας υπουργός. Προσπαθείτε να βρείτε τη λέξη δεν ήταν ευχάριστο, οποιαδήποτε μορφή ή μορφή είτε. Έχασα φίλους, είχε οικογένεια επιπλήξει μου, έχουν ακόμη πάλεψε με καταβολή μου αξιόγραφα και μέχρι σήμερα δεν έχουν βρει μια θέση εργασίας. Εγώ είμαι παρενοχλούνται από τους άθεους, αλλά πιο συχνά από χριστιανούς οι ίδιοι επειδή είστε πολύ εξοικειωμένοι με το status quo ή έχουν αγκαλιάσει περίεργα δόγματα.

Ενώ τα touting tribulation post μπορούν να χρεώνουν pre tribulation με "προσπαθεί να είναι δημοφιλείς" η αλήθεια είναι δεν είναι. Προς το παρόν, δεν έχω δει την ποιότητα της ζωής μου βελτίωση ή την αύξηση της δημοτικότητας μου. Αντίθετα, αυτό έχει μειωθεί αισθητά.

Το σημείο που θέλω να κάνω είναι ότι το δόγμα pre-tribulation rapture είναι η μόνη απάντηση που έχει νόημα, περίοδο. Ενώ άλλοι μπορεί να δοκιμάσει να πω ότι ο άνθρωπος θα φέρει σε ορισμένες ουτοπίας, θα πρέπει να ισχυρίζονται ότι αυτό δεν έχει συμβεί ακόμη. Αν αυτό είναι συσκευασμένα ως preterism, post-tribulation, pre οργή, Βασίλειο τώρα είναι ακόμα ανθρωπισμού διότι αυτό εξαρτάται από τον άνθρωπο και όχι ο Θεός για να κάνετε την αλλαγή. Θυμόμαστε όλοι την ελπίδα και την hyperbole των τελευταίων προεδρικών εκλογών; Το κάνω και δεν ήταν αρκετά. Υπήρξα μάρτυρας του θανάτου πλήγμα για αυτό το έθνος παλαιότερα γνωστό ως τις ΗΠΑ. Αυτό δεν είναι η απάντηση που ήλπιζα για κατά προσευχήθηκε τον κύριο πέρυσι και ζήτησε από τον για να αποσπάσετε μου από το χείλος του γκρεμού. Εάν αυτό έχει ήδη εγκαταλείψει μέχρι να μου, θα ήθελα πολύ να προλάβει την Tribulation και το rapture για μια ακόμη φορά στο απώτερο μέλλον. Ωστόσο, είναι ο Ιησούς, δεν τον άνθρωπο και σίγουρα δεν που βρίσκεται στο στοιχείο ελέγχου της κατάστασης αυτής. Ενώ η σαρκώδη γάντια, γνωστό ως παγκόσμιων ηγετών προετοιμασία για παγκόσμια κυβέρνηση, πρέπει να πω ότι περισσότεροι χριστιανοί δεν χρειάζεται μια ένδειξη που να τι συμβαίνει. Το χειρότερο είναι ότι οι περισσότερες μάλλον θα προσδεθούμε σε την άγνοια είναι ευδαιμονίας αντί να βγαίνουν τη λέξη. Είναι όλα τόσο λυπηρό.

No comments: